|
•
|
|
|
Aug 25, 2010 | 16:17 |
|
|
בעידן הטאכנולוגיה תוספי מזון מגיעים כפלסטר לכל מכה מינימלית, מלבד תוספי תזונה לייצוב הגוף ישנם מאות סוגים של תוספי תזונה הפועלים כפתרון לצמצום איבוד שיער צמצום של מיגרנות צמצום אלרגיות שמירת הריון אנמיה ועוד. אנשים לא מסוגלים לחיות על סלט 3 פעמים ביום, מתוך כך תוספי מזון הינה ברירה מיטבית להשלים את חוסר הויטמינים והמינרלים הנדרשים לגופינו. אם תוספי מזון לחיטוב השריר והורדת אחוזי השומן בגוף נשמע לכם הזוי, מפני שמציין שאתם לחלוטין צודקים הטאכנולוגיה והקדמה עושה פלאים. תוספי מזון הינה תופעה אוניברסאלית הולכת ומתעצמת ומספר האפשרויות רב, אם כי כפי שנראה לי מוטב לבחון את הנושא בעין ביקורתית.
קישור מצורף:
תוספי מזון
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 25, 2010 | 16:14 |
|
|
הלוא לא בשנים עברו נתקלנו בפרסומות וגברים ונשים המצהירים על כמוסת הפלא המכילה ויטמינים רבים שתנחה אותך לעבור חורף שלם וקר אפילו ללא צינון, במקביל לאנשים חבל שאת הפרסומות אי ניתן לוודא בעין ביקורתית ולצרף למכונת אמת. פיריודה המודרניות סוחב איתו בעיה די משמעותית, אם כי לצערנו עד לרגע זה צ'יפס בשמן עמוק לכל הדעות לא מכיל דיי ויטמינים המומלצים לנו לתפקוד בריא ומיטבי. הלוא הדרך היותר טובה היא לשלב באותו זמן מזון מקורי מועשר בויטמינים הדרושים לנו, במידה שיש רצון לא סטאנדרטי לפנק את עצמך מדי בימים עברו אז גם זה מקובל. כפי שנראה לי ההזדמנות הטובה ביותר היא למצוא אלטרנטיבה לצ'יפס שאנו כל כך אוהבים, במטרה להכין לגוף יותר ויותר ויטמינים ומזון בריא.
מערכת החיסון של האדם היא מערכת רגישה ומורכבת שהמטרה שלה היא לשמור על גופינו, על אף שהיא מושפעת מנימוקים רבים כגון ויטמינים. חוקרים במדינת ברזיל מציינים כי ויטמינים מסייעים באופן או צורה הכי סבירה למערכת החיסון שלנו, אם כי אנו אוכלים אותם בכמות מזערית. בעשור האחרון חוקרים ממדינות הברית ואוקראינה מציינים כי בחינה הוכיחה כי ויטמינים הם הגורם העיקרי לכוחה של מערכת החיסון אצל הגבר, אף לפי שישנם גורמים רבים המחזקים בצורה אפקטיבית ביותר את מערכת החיסון.במקרה ש הויטמין הייעיל ביותר הוא ויטמין C, קיימים ויטמינים רבים אשר מקורם ממאכלים שונים בטבע.הואיל ובלעדיהם – חיי הגבר יכולים להגמר מהר נורא, לפי דעתי ויטמינים הם חומרים יקרי ערך אשר קיימים כמעט בכל מזון שאנחנו צורכים.
קישור מצורף:
ויטמינים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 25, 2010 | 16:07 |
|
|
הירשמות לקורס פסיכומטרי עוד פעם צריכה לעורר מחשבה רבה אצלנו הרי ככל הנראה שלא בשנים קודמות נתקלנו באלפי נציגים העומדים בקניונים ומאכילים אותך שקרים על כמה שהם קורס פסיכומטרי שנחשב הכי טובים בארץ, בכל זאת השאיפה היא למצוא את הקורס המופתי עבורך שמבטיח תמורה לכספך.אם כי הקורס הינו מוזל ומסובסד מבדיקה פיננסית וגם אם הציון לא מצויין ניתן לנסות עוד פעם ועוד פעם, קורס פסיכומטרי בזמן תיכון הוא היזדמנות מצוינת ועדיפה יותר לתלמידים להתנסות בבחינת הפסיכומטרי.מפני שמכוני קורס פסיכומטרי מנסים למשוך יותר ויותר אנשים אליהם הם מרבים להשתמש במילים קורס אישי המעניק פרופרציה יותר אישי ואופטימאלי, קורס פסיכומטרי בקבוצה אינו מתאים לכל אחד משום שכמעט ואין פרופרציה אישי והלימודים מתבצעים בצורה גלובלית יותר ברוב המקרים בדיקדוק.
קישור מצורף:
קורס פסיכומטרי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 20, 2009 | 23:41 |
|
|
ספורט הקליעה נראה מאוד מעניין והייתי מעוניין להכיר אותו יותר חפשתי ציוד ביד 2 אך אין שם אם משהו יכול לידע אותי מי מוכר ציוד אודה לו מאוד
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 26, 2010 | 10:37 |
|
|
יש לי קשת של הויט + 7 חצים ,כוונת ,רליסר ,מזוודה ,אשפת חצים,מגן יד,סתבילייזר ,רגליות להעמדת הקשת,מיטר חדש
בקיצור כלמה שצריך
אוכל לשלוח תמונה במייל ,המחיר 4700שח,
הקשת נקנתה ממשהו ב6000שח לפני כשנתיים וחצי
0505-809122
דרור
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| אל תשמרו את הציוד באוטו!
|
yaaron |
|
|
Nov 01, 2009 | 07:07 |
|
|
אל תשמרו את ציוד הקשתות שלכם באוטו.
היום לפנות בוקר פרצו לי לאוטו (ולשכן שלי גנבו אוטו). גנבו לי כל מיני דברים קטנים (GPS, פלאפון...) אבל למזלי לא הצליחו לפתוח את תא המטען - שם היתה הקשת שלי.
אז מה מוסר ההשכל?
1) אל תשאירו חפצי ערך באוטו.
2) שימו קודן (בגל זה לא גנבו לי את כל האוטו, אלא גנבו לשכן).
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 07, 2009 | 23:14 |
|
|
מנסיון האישי ...לוקח בדיוק דקה וחצי לנתרל את הקודן...אבל ...מצד השני ירון צודק בכל זאת-- אם יש רכב בלי קודן אז הגנבים יעדיפו לגנוב אותו...אלא אם כן הם עובדים לפי הזמנה--אז שום קודן לא יעזור...
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 30, 2009 | 09:00 |
|
|
מועדון קשתי גבעתיים מזמין אתכם להשתתף בתחרות פתוחה 70 – 2 + גמרים.
התחרות תתקיים בשבת,14 לנובמבר 2009 במגרש מועדון קשתי גבעתיים
זמנים
8:00 – 9:20
בדיקת ציוד וחימום
9:30 – 11:00
תחילת ירי מקצה 1
11:20 – 12:50
תחילת ירי מקצה 2
13:00 – 13:10 חלוקת מדליות
ילדים+ ילדים מתחילים+ בוגרים מתחילים
13:15 – 14:00
8\1 גמר
14:05 – 14:50
4\1 גמר
14:55 – 15:40
2\1 גמר
15:45 – 16:30
גמר
16:45 – 17:00
חלוקת מדליות
להלן הקטגוריות בתחרות :
70+70 מטר
ריקרב (בוגרים)
70+70 מטר
קומפאונד (בוגרים)
30+30 מטר
קשת ערומה
70+70 מטר
נוער וקדטים
30 +30 מטר
ילדים
15+15 מטר
ילדים מתחילים
30+30 מטר
בוגרים מתחילים
2 סבבים — של 6*6 חיצים.
גמרים-רק לקטגוריות: ריקרב וקומפאונד(בוגרים), נוער וקדטים.
בתום התחרות יחולקו מדליות ל 3 המקומות הראשונים בכל קטגוריה וכן תעודות.
הרשמה מוקדמת עד 10.11.2009 – דמי השתתפות – ₪20
הרשמה מאוחרת עד 12.11.2009 – דמי השתתפות – ₪40
ראשי קבוצות יאספו את דמי ההרשמה של קבוצותיהם
וימסרו אותם במרוכז למנהל התחרות במועדי ההרשמה הנקובים.
שופט- ג’י בן-ארי
מנהל תחרות- דניס דרטובסקי
טלפון לפרטים נוספים- 0547602497– דנים.
קישור מצורף:
הרשמה לתחרות
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 27, 2009 | 21:16 |
|
|
ברוכים הבאים,
כאן תוכלו לשאול שאלות בענייני קשתות, להתעדכן בחדשות,
וסתם לקשקש.
רק דבר אחד - שימרו על תרבות הדיון ועל כבוד הדדי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °